Organisatie

KDV De Kleurvlinders vindt het belangrijk om een professionele organisatie te zijn. Hierdoor wordt er gewerkt met een kwaliteitsmanagementsysteem en een personeelsbeleid. De organisatie is relatief klein, samenwerking met andere organisaties op het gebied van kinderopvang is een meerwaarde.

De samenwerking met Casa4, Ondernemen in Welzijn heeft een toegevoegde waarde op het gebied van management ondersteuning, het pedagogische beleid en trainingen voor de pedagogisch medewerkers en de ondernemer.

Contact

Bij KDV De Kleurvlinders werken wij zelf op kantoor. Bij ons beiden kunt u terecht voor vragen omtrent facturering, ruilen en extra dagen. Uw vraag stellen via de e-mail heeft de voorkeur. Voor vragen die het welzijn van uw kind betreffen kunt u het beste bellen. Zie ook hieronder of bij Contact.

Personeel

Bij KDV De Kleurvlinders wordt uw kind begeleid door enthousiaste, betrouwbare, professionele pedagogisch medewerkers. Alle pedagogisch medewerkers hebben een kindgerichte opleiding gehad. Daarnaast volgen zij elk jaar verschillende trainingen, bijvoorbeeld in het werken met ons pedagogisch beleid. We streven naar zoveel mogelijk continuïteit in een team. Wanneer een pedagogisch medewerker ziek is of een dag vrij heeft, wordt zij vervangen door een vaste invalkracht.

Stagebeleidvlinder blauw

Bij KDV De Kleurvlinders wordt er het eerste jaar nog niet met stagiaires gewerkt.

 

4kindjesbuiten